FORBYD ALKOHOL TIL PERSONER OVER 60 ÅR

Alternativets Unge skriver:

FORBYD ALKOHOL TIL PERSONER OVER 60 ÅR🍻

I Alternativets Unge anerkender vi, at alkoholkulturen er gået for vidt i Danmark. Alkohol er usundt og vanedannende, men alligevel skal man lede langt efter en tradition, der ikke fordre shotsglas og øl på bordet. Det er et gigantisk problem for folkesundhed, og derfor mener vi, at der kun er en løsning – nemlig at forbyde alkohol for alle over 60 år.
Denne aldersgruppe har haft fri adgang til alkohol næsten hele deres liv, og har derfor allermest at vinde, sundhedsmæssigt, på en kold tyrker.
Dette forslag skal selvfølgelig ikke stå alene, for det er en kultur, der skal ændres, og vi skal alle tage en tørn. Derfor opfordrer ÅU alle unge til at holde øje med, hvor meget voksne omkring dem drikker og siger fra, når de mener, at de voksne har fået for meget. Her anbefaler sundhedsstyrelsens maksimalt en genstand om dagen. Gerne ingen.

Sammen kan vi ændre alkoholkulturen med forbud og stigmatisering!

Meld dig ind nu på dette link.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s