Hvorfor det er så vigtigt med kvindelige minoriteter i politik

Af Christina Olemeku, Alternativet

GOD KAMPDAG 💚

I dag var jeg så heldig, at være inviteret til at tale for Champagneklubben – et tværpolitisk kvindefællesskab i Nykøbing Falster!

Champagneklubben er en tværpolitisk gruppe af kvinder i Guldborgsund Kommune, hvis formål er at få flere kvinder ind i politik, tage kvinde initiativer og være et kvindenetværk til løbende støtte af kvindelige kandidater.

Her talte jeg om min vej ind i politik, og hvorfor det er så vigtigt med kvindelige minoriteter i politik!

Jeg har et ønske om, at vi sammen kan skabe bedre forhold for minoriteterne, så vi i højere grad kan realisere vores potentiale. At vi kan hjælpes ad med at fremme minoriteternes aktive demokratiske deltagelse i samfundet. Det er både godt for os, men også godt for Danmark.

Det vil jeg glæde mig til.

Et ligeværdigt samfund, ikke bare for kvinder. Men alle kvinder.

God kampdag og jeg håber I har haft en fantastisk 8. marts 💪

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s