50 Queens

PRESSEMEDDELELSE

Til ære for den internationale kvindedag løfter BIG + Charlottenborg Kunsthal + Golden Days Festival sløret for en skulpturel overtagelse af Københavns ikoniske Kongens Nytorv. Udstillingen ’50 Queens’ med markante kvinder i danmarkshistorien vil pryde den offentlige plads – midlertidigt omdøbt til Dronningens Plads fra september 2022 for at bringe mere mangfoldighed til byens mange (mands)statuer og fejre vores frygtløse kvinder!

#InternationalKvindedag

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s