VERDENS SMUKKESTE FILM?

Cinemateket skriver:

Onsdag den 16. februar er der FILM, TAPAS OG COCKTAILS med den overjordisk smukke ‘In the Mood for Love’ af Wong Kar-wai. Læs mere om menuen nedenfor.

’In the Mood for Love’ er en melankolsk kærlighedshistorie sat i 60’ernes Hongkong. Naboerne hr. Chow og fru Chan finder sammen i et tavst (kærligheds)forhold, da det går op for dem, at deres ægtefæller har en affære.

Filmen er et portræt af to ensomme sjæle, der længes tilbage til det tabte øjeblik. Hvert billede viser fraværet, det usagte, det umærkelige og det usynlige, og ’In the Mood for Love’ er måske den visuelt mest fuldendte af Wong Kar-wais film. Fotografering, scenografi, kostumedesign og musik går op i en højere enhed.

Tony Leung vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle i Cannes, og den stilrene film er blevet en filmklassiker i kraft af sin hypnotiserende skønhed, som absolut må opleves på det store lærred.

Måske den smukkeste film nogensinde?

Pris inkl. servering: 215 kr. Der kan ikke reserveres billetter – kun købes. Frist: Den 9. februar. Købte billetter refunderes ikke herefter. Kontakt Restaurant SULT for vegetarisk alternativ inden billetfristen.

COCKTAIL: Hong Kong High Flyer (vodka, æble og lychee)

LILLE ANRETNING: Kylling wonton suppe, agurkesalat med sesam og chili, laksetatar med rischips

DESSERT: Yum cha pancakes

Billetter her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s