Ny outdoor kunstudstilling

PRESSEMEDDELELSE

KUNSTHAL CHARLOTTENBORG LANCERER NY BIENNALE OVER HELE DANMARK I SAMARBEJDE MED AFA JCDECAUX

BIENNALE er en ny kunstudstilling der vises på gader, togstationer og busstoppesteder over hele Danmark arrangeret af Kunsthal Charlottenborg i samarbejde med AFA JCDecaux. Udstillingen afholdes hvert andet år og kan opleves for første gang i år fra den 15. november 2021.

Dette års BIENNALE præsenterer 35 danske og internationale kunstneres værker på både fysiske og digitale reklamepaneler over hele Danmark. Kunsthal Charlottenborg har tidligere samarbejdet med AFA JCDecaux i både 2017 (Yoko Ono – Transmission) og 2019 (It’s Urgent!) og har nu formaliseret samarbejdet, så der i fremtiden arrangeres en international kunstudstilling over hele Danmark hvert andet år.

Titlen på årets udstilling, de deltagende kunstnere og kuratorer offentliggøres den 18. oktober 2021. Kunstværkerne på årets BIENNALE kan opleves på mere end 700 reklamepaneler på gader, busstoppesteder og togstationer over hele Danmark fra 15. november – 31. december 2021. Faktisk vil 84% af den befolkning kunne se udstillingen på de mange reklamepaneler, og værkerne kan også opleves samlet fra 27.-31. december 2021 på Nørreport Station og i gården på Kunsthal Charlottenborg i København.

BIENNALE er en del af Kunsthal Charlottenborgs udstillingsprogram, der er støttet af Augustinus Fonden, Det Obelske Familiefond, Kulturministeriet og Statens Kunstfond.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s