FOLKEMØDET OG TYSKLAND PÅ MØN

Af Peter Tudvad

Fredag og lørdag den 20. og 21. august er der folkemøde på den p.t. svært forblæste, men som altid morderligt smukke østersøø Møn. For de vanligt mange tyske turister er vejret altså aktuelt ikke det heldigste, men de bør ikke besvære sig alt for højlydt over det, da de og deres land nu står til debat:

Hvorfor hulen skal vi overhovedet interessere os for tyskerne? Er det ikke federe at lære spansk end tysk? Er et indbyggertal på 83 millioner og en selvkåring som “eksportverdensmester” gode argumenter for, at man som dansker skal se mod syd uden at øjne andet end den franske riviera og de toscanske vinbjerge? Har Tyskland ikke én gang for alle udspillet deres politiske og kulturelle rolle på den internationale scene med Adolf Hitler og Hansi Hinterseer?

Stil selv flere spørgsmål, og få svarene af Michael Kuttner, Thomas Schumann, Lisa Schmidt og Michael Jarlner samt overtegnede lørdag kl. 13 i Kammerrådsgården på torvet i Stege.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s