Sommer i København

Metroen skriver:

Gør sommeren til dit eget mini EM eller lokal-OL: Forslag til udendørsaktiviteter i ferien

Sommerferien har lagt sig over byen, men for mange byder den på en staycation i vante rammer og måske også en udfordring med at få aktiviteter ind i kalenderen, der kan sætte gang i blodomløbet. Metroen kan føre dig, familien, vennerne og sportskammeraterne til forskellige aktiviteter, der passer til enhver smag og kropslig formåen.
Er I for eksempel til suset i maven på skaterramperne? 🛹 Eller til sand under fødderne med en omgang beach volley? 🏐 Måske I vil ud at afprøve, hvor hurtige jeres reflekser er med et spil bordtennis eller ti? 🏓

Kortet giver en oversigt over aktiviteter både til lands og til vands, som alle er metronære og i den friske sommerluft.

Træning:
Vil du gerne ud at styrke musklerne, samtidig med at du får vind i håret? Tag M4-linjen og stå af ved Nordhavn, hvor Konditaget Lüders kun er få minutters gang fra. Det kan findes på Helsinkigade 30, 2150 Nordhavn.

Beachvolley:
Beachvolley er den perfekte aktivitet til Tan&Training. Her kan du få varmen med et spil volley med vennerne og køle ned i vandkanten bagefter. Tag metroen til Amager Strand og følg lyden af bølgernes brusen ud mod Amager Strandpark, 2300 København S.

Skateparks:
Har du derimod en skater gemt i maven, eller vil du gerne ud at prøve kræfter med de rullende hjul for første gang, kan du tage metroen til byens forskellige skateparker. Tag f.eks. til Vanløse Skatepark, som findes ved Jyllingevej 38, 2720 Vanløse eller til Vibenshus Runddel, hvor Fælledparkens skatepark huser ramper til enhver smag. I den anden ende af København ligger Remiseparken på Peder Lykkes Vej 71, 2300 København S, tæt på DR Byen-station, hvor man også kan spille petanque og andre boldspil efter turen på ramperne.

Bordtennis:
Vil du få din Michael Maze på og prøve kræfter med lynhurtige slag til de små bordtennisbolde, rummer byen en masse muligheder. Tag f.eks. metroen til Enghave Plads St, hvor der er opstillet bordtennisborde på både Enghave Plads og Sønder Boulevard. I Nørrebroparken, tæt på Nørrebros Runddel Station, står der også bordtennisborde – lige ved siden af endnu en skatepark, hvis man vil kombinere to aktiviteter. På den anden side af Københavns Kanal ligger Grønningen i Amager Fælled, som også har bordtennisborde – her kan du tage metroen til Islands Brygge Station og kun gå få minutter for at komme derhen.

Vandsport:
København bugner af vandmuligheder, og Københavns Kanal er et oplagt sted at leje paddleboards, kajakker eller både. Ved Søerne kan man leje cykelbåde og cykle sig gennem vandet ved en af Københavns flotteste udsigter. Tag metroen til f.eks. Christianshavn Station eller Forum Station for at komme tæt på vande

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s