Solen står op, men stjernerne er der endnu

Forlaget Arkiv for detaljer skriver:

☀️✨I dag har vi sendt denne fine bog til tryk! ✨☀️
’Solen står op, men stjernerne er der endnu’ er digte for børn af Asger Schnack illustreret af Katrine Lyck. Bogen udkommer d. 26. august og består af 30 filosofiske og finurlige digte, der beskriver verden set gennem et barns øjne. I kan roligt glæde jer. Hør bare:

Glæden kan komme
fra siden, nedefra
oppefra, man ved ikke,
hvor den kommer fra,
eller indefra?

Bogen egner sig godt til oplæsning og nysgerrige samtaler om alle livets underfundigheder og det at være et lille menneske i en stor verden. Vi glæder os til at udgive bogen og håber at se jer til reception på udgivelsesdagen kl. 16. Mere info følger.

Omslag og sats: Pia Storm.

PS. hvis du ikke kan komme til receptionen, men gerne vil modtage bogen på udgivelsesdagen, kan den forudbestilles via arkivfordetaljer.dk allerede nu. Du kan også vente og købe den i din favorit (net)boghandel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s