Når man pludselig sidder fast…

Dyrenes Beskyttelse skriver:

Når man pludselig sidder fast… 😬🦦

Det der med at sidde fast et sted har vi vist alle prøvet. Men det sker også i dyreverdenen 👀 for et par måneder siden modtog vores vagtcentral nemlig et opkald om en spættet sæl, der sad fastklemt mellem to sten i Thyborøn.

Da det var tydeligt, at sælen ikke havde mulighed for at komme fri selv, forsøgte vores vagtcentral at få fat i Naturstyrelsen, da det normalvis kun er dem, der må håndtere maritime dyr i Danmark. Desværre lykkedes det ikke, så en sej Falck-redder blev i stedet sat på sagen 🙏🏼

Sælers bid kan være utroligt farligt, og af hensyn til personsikkerhed var det derfor ikke sikkert, at Falck-redderen kunne hjælpe den fri, og i stedet være nødsaget til at nødaflive den.

Selvom den spættede fyr var meget arrig, da Falck-redderen ankom, lykkedes det heldigvis at få den vrikket fri af stenene ved hjælp af et gammelt fiskenet 💪🏼

Efterfølgende måtte den have lidt hjælp til at komme tilbage til stranden, men alt endte heldigvis lykkeligt, og den vandglade fyr forsvandt derefter ud i bølgerne 🌊.

Støt Dyrenes Beskyttelse her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s