Det skal det være trygt for alle små københavnere at cykle og gå til skole

Af Lars Weiss, Overborgmester

Flere steder i København er der forældre, som er bekymrede over stærk trafik og andre usikre forhold tæt på deres børns skole. Det gælder blandt andet Ålholm Skole i Valby, som jeg besøgte her til morgen for at se nærmere på forholdene og tale med forældrene om, hvad vi kan gøre.

Jeg forstår godt, at forældrene er bekymrede. Der er meget trafik tæt på skolen og det føles utrygt at krydse vejen flere steder. Det kan ikke være rigtigt, at man som forælder hver morgen skal være bekymret for, om ens børn bliver kørt ned, når de skal i skole.

Jeg vil arbejde for, at vi finder penge i overførselssagen til at gøre vejen til Ålholm Skole tryggere. Ligesom jeg vil arbejde for, at vi generelt får skabt bedre og mere sikre forhold for cyklisterne i vores by – særligt de mindste børn, som vi skal passe ekstra godt på, når de bevæger sig ud i trafikken.

Det skal det være trygt for alle små københavnere at cykle og gå til skole.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s