En smuk dag i Øksnehallen

Af Mette Frederiksen, Statsminister

Håbefuld start på en smuk dag i Øksnehallen i morges. Højt engagement hos medarbejdere, hvor flere selv har meldt sig til opgaven. Og lettede og berørte danskere, der nu er vaccinerede med første stik. Talte med flere, der beskrev en følelse af frihed. Andre fortalte om tryghed.

I dag tester vi Danmarks vaccinekapacitet over hele landet. Vi har allerede vist, at vi er blandt de absolut førende til at bruge vaccinerne, så snart vi har modtaget dem. Regionerne skal være klar til at vaccinere op mod 100.000 danskere om dagen, når vi har vacciner nok til det – og vi vil inddrage private virksomheder for at få en daglig kapacitet på helt op imod 400.000 om dagen.

Det gør mig glad at se, hvor mange danskere, der takker ja til vaccinen. Det går desværre stadig for langsomt med at få vacciner leveret. Sådan kan det ikke fortsætte. Det var mit klare budskab i går til mine europæiske kollegaer. Vi skal udvide den europæiske vaccineproduktion, så vi i fremtiden står stærkere i kampen mod en pandemi.

Rigtig god fredag.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s