Lad københavnerne bestemme

Af Niko Grünfeld, Frie Grønne

76% af københavnerne er IMOD byggeriet på Amager Fælled og Stejlepladsen. Til gengæld har det politiske flertal på Rådhuset givet grønt lys til at bygge på Amager Fælled og Stejlepladsen. Derfor foreslår jeg en kommunal folkeafstemning den 31. august 2021 til afstemning på næste møde i Borgerrepræsentationen, hvor københavnerne skal tage stilling til, om Amager Fælled og Stejlepladsen skal friholdes for byggeri. Lad københavnerne bestemme, hvorvidt der skal bygges eller ej. Denne meget omdiskuterede sag kan de 55 borgerrepræsentanter ikke alene tage stilling til.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s