KULTUR I BYRUMMET⛲️

Af Franciska Rosenkilde, Alternativet

Mens vi venter på varme, lyse nætter og på igen at kunne nyde det fulde, sprudlende kulturliv i København, er der al mulig grund til at gå udenfor. I København har vi nemlig et fedt udendørs liv – uanset om du går på opdagelse i brokvartererne eller søger mod de grønne og blå åndehuller. Mangler du inspiration, har jeg et par forslag til dig herunder:

🚶‍♀️ Litterære vandringer på Nørrebro er en gåtur med indlagt quiz om enten forfattere på Assistens Kirkegård eller om romaner, der foregår på Ydre Nørrebro. Begge quizzer er skabt af Nørrebro Bibliotek og findes via appen Woop til både Apple og Android.

Link: https://www.facebook.com/noerrebrobibliotek/posts/4872610256146847

👟 Know your Bro er Visit Copenhagens guidede gåture, der tager dig på besøg på Nørrebro, Vesterbro eller Amager. Snør skoene og besøg knowyourbro.dk på mobilen.

Link: https://app.motes.world/map/nbro

🏊‍♀️ Dyppezonerne er de to nyeste badefaciliteter i Københavns Havn. Der er tale om flydende ”badeøer” med justerbar bund, hvilket gør dem særligt velegnede til vinterbadning. Er du til et koldt gys, så tjek dem ud – netop nu finder du dem i badezonerne ved hhv. Kalvebod Bølge og Sandkaj.

Link: https://svoemkbh.kk.dk/badezoner

⛵ Snup en tur langs Havneringen. Den fulde rute er 13 km, men der er også mulighed for at snuppe den i mindre bidder på hhv. 2, 4 og 7 km. Tag turen på cykel eller gåben og (gen)oplev København fra kajkanten.

Link: https://www.visitcopenhagen.dk/koebenhavn/planlaeg-din-tur/havneringen-gdk1117372

🚲 Kunsthal Charlottenborg har lanceret konceptet BIKE ART, som er kuraterede cykelruter, der fungerer som en hyldest til kunst i det offentlige rum. Ud over København er der ruter i Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Odense og Roskilde. Ruterne findes i Kunsthal Charlottenborgs app eller på linket her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s