Jeg håber virkelig, at I aldrig bliver smittet med corona

Af Özlem Cekic

Kære Alle. En kort coronaopdatering fra mig, inden jeg gør mig klar til endnu en hård nat. Jeg har nu været syg i alt 8 dage. De sidste fire dage har været barske. Mit største problem er feberen. Den ligger omkring 39 grader og giver mig frygtelig meget hovedpine. Jeg skrev i min tidligere opdatering, at jeg havde ondt i min hud. Forestil jer, at I tager en t-shirt på, og hvergang stoffet rører jeres hud, så er det som om, at nogen skærer jeres hud med knive.

Jeg har alle symptomer. Kvalme, hoste, feber, ondt i maven, smags- og lugtforstyrrelser, hovedpine, ledsmerter. Jeg frygtede det her. Fordi min astma også gør, at mine lunger ikke fungerer optimalt. I perioder hoster jeg så meget, at det gør ondt i hver eneste celle i mine lunger. Lægen har tredoblet min astma medicin. Og det hjælper mig med at få luft.
Ligesom jeg doper mig med smertestillende og kvalmenedsættende. I dag begyndte det at virke på feberen.

Jeg har den muterede version, og er bange for at smitte alle på min vej, hvis jeg bliver indlagt. I forvejen er sundhedspersonalet så udsatte. Håber ikke en indlæggelse bliver nødvendigt. Men man kan aldrig vide.

Og til dem der skriver, at corona er ligesom influenza. Jeg håber virkelig, at I aldrig bliver smittet med corona. For det er alt andet end almindelig influenza! Alt andet. Der er tider, hvor jeg næsten ikke kan overskue noget som helst.

Lige nu sover hele familien. De er heldigvis kommet igennem det.
Jeg vil gerne sige tusind tak for alle jeres søde beskeder, sms’er og mails. I er skønne.❤️

Lov mig at passe godt på jer selv. Gerne være lidt hysteriske med anbefalingerne. Der er lige en vinter I skal igennem. Men til gengæld er der håb med vaccinen.

Kærlig hilsen
Özlem

Ps: Kan I huske at jeg drømte om at rejse. Lige nu, selv i drømmen, kan jeg ikke overskue at rejse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s