Bæredygtige stofmundbind

Sælges nu i Grand Teatret i København: BÆREDYGTIGE STOFMUNDBIND Syet af kvinder fra slumbyen Durque de Caxias i Rio de Janeiro, Brasilien. Projektet skaber job til eneforsørgende kvinder i Rios slumområder, som under coronakrisen og dens karantæneperioder er ekstra hårdt ramte økonomisk. Stofmundbindet er fremstillet af bomuld, silke og andre tekstiler, og kan vaskes ved 60°. Fremstillet efter WHO-guidelines og standarder for mundbind fra den europæiske standardiseringsorganisation, CEN, og den franske nationale organisation for standardisering, AFNOR. PRIS: 125 kr. Projektet er et samarbejde mellem journalist, designer og initiativtager Rosane Lopez fra Rio og den lokale favela-organisation By Comunidade.

🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷🇧🇷

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s