På med mundbindene

Af Pernille Skipper på Facebook

Så er det alvor igen. Smittetrykket kan nu være på vej ind på den farlige, røde kurve, og kan komme helt ud af kontrol. Det kan betyde, at særligt sårbare menneskers liv kan være i fare, og at vores sundhedsvæsen kan knække. Det vil ramme alle andre hårdt, hvis vi lader det ske.

Ja, det er voldsomt frustrerende. Jeg gider heller ikke mere. Men vi ved mere nu. Vi kan mere nu. Så hvis vi tager det alvorligt, kan vi klare det. På med mundbindene. Find en lille gruppe mennesker og lav en social bobbel. Få julefrokosterne over i virtuelle rum.

I Enhedslisten kæmper vi for vores sundhedsvæsen og de sårbare. Vi kæmper for gratis mundbind til mennesker med lave indkomster. Og vi kæmper for hele tiden at få sikret en bedre smittesporing og testkapacitet.

Jeg håber, at du finder fællesskabsfølelsen frem (igen). Nu skal vi (stadig) stå sammen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s