Hvad synes du, vi skal tage med til sundhedsministeren?

Af Pia Olsen Dyhr

Smittetallet stiger markant lige nu. 760 smittede! Det er meget bekymrende. Derfor skal vi i gang med at forebygge mere, end vi gør lige nu, og lad os da gøre det på en måde, som også gør hverdagen bedre og tryggere for os alle sammen. Ved at lave mindre og trygge fællesskaber i hverdagen 🤲

Ved den sidste nedlukning lavede vi mindre enheder i børnehaver, i skoler – faste medarbejdere omkring de ældre, så man ikke får for mange forskellige ind i sit hjem. Det holdt smitten nede – og børnene trivedes. Det vil vi gerne gøre igen, men desværre er det som om regeringen ikke vil sikre de nødvendige ressourcer.

Vi har lige nu muligheden for at være på forkant, men det koster selvfølgelig, at sikre, at de ældre stadig kan opretholde en hverdag med besøg fra børnebørnene på plejehjemmene eller at smitten ikke lukker hele skoler ned.

Vi vil nu igen gå til Sundhedsministeren og bede ham komme med en redegørelse for, hvordan vi forebygger smitten i daginstitutioner og på plejehjem.

Jeg hører også gerne fra dig. Hvad synes du, vi skal tage med til sundhedsministeren? 💬

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s