Beau Is Afraid

ūüÜē Verden er et skr√¶mmende sted for Beau Wasserman. Hans lejlighed ligger ikke i den p√¶neste bydel, og naboerne er m√¶rkelige. For slet ikke at tale om bumserne, narkomanerne og andre truende galninge p√• gaden. Med regelm√¶ssige bes√łg hos terapeuten og rigelige forsyninger af piller mod hans angst g√•r det. Lige. Men at skulle bes√łge sin mor udl√łser skyld og neuroser hos Beau. Ved sk√¶bnens puds ikke at v√¶re i stand til at n√• bes√łget hos sin mor s√¶tter gang i en lavine af begivenheder, som sender Beau ud p√• en heroisk rejse gennem m√¶rkelige universer, der alle udfordrer den aldeles ikke heroiske Beau. Eller ogs√• er det alt sammen bare noget han bilder sig ind.
Instrukt√łren Ari Aster, der f√łr har skabt de uhyggelige ‚ÄĚHereditary‚ÄĚ og ‚ÄĚMidsommar‚ÄĚ, drejer gyset i mere humoristiske retning i ‚ÄĚBeau Is Afraid‚ÄĚ, som mere eller mindre handler om hovedpersonens rejse for at komme hjem ‚Ķ som den ser ud i hans √łjne. I den altdominerende hovedrolle som den neurotiske, angste og muligvis paranoide Beau ses Joaquin Phoenix (dog med Arman Nahapetian som hans 13-√•rige alter ego). Patti Lupone er hans dominerende mor, og Parker Posey pigen, han aldrig fik. I andre roller ses bl.a. Nathan Lane, Amy Ryan og Stephen McKinley Henderson.

‚Ė∂ÔłŹ BIOGRAF | Bongorama Blog | Film & MusikGrand Teatret | Signal Blog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s