Vidste du, at der er 7 døgnåbne byttestationer i København?

Københavns Kommune:

Vidste du, at der er 7 døgnåbne byttestationer i København? Du kan derfor komme forbi, lige når det passer dig. Her kan du aflevere og hente genbrugsting, der er for gode til at blive smidt ud som fx bøger, tøj, køkkenting, spil og legetøj – alt sammen helt gratis.

På torsdag d. 1. december kl. 15 åbner der en byttestation ved siden af Vor Frue Kirke i Indre By på adressen Dyrkøb 3, 1166 København. På åbningsdagen fra kl. 15-17 kan du møde medarbejdere fra Miljøpunkt Indre By & Christianshavn og Teknik- og Miljøforvaltningen.

Byttestationen bliver stående indtil maj måned, hvorefter den rykker til et nyt sted i byen.

Med de døgnåbne byttestationer er det endnu nemmere at sørge for at gode genbrugsting ikke går til spilde. Måske er du på udkig efter pakkelegsgaver, julegaver, eller noget, som du selv står og mangler?

Find oversigten over både byttestationer og genbrugsstationer her.

I København genbruger vi 💚

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s