LARS BOJE MATHIESENS TROLDEHÆR ER IKKE VELKOMMEN

Af Zenia Stampe

Lars Boje Mathiesen (NB) er meget krænket over, at jeg har blokeret ham på Facebook. Han har udviklet en særlig stil, hvor han får sine følgere til at oversvømme politiske modstanderes kommentarspor. Ofte ankommer han med hundredevis eller tusindvis af vrede højrefløjsmedløbere. Ofte svømmer tråden over i racisme. Ofte er hans følgere åbenlyst falske profiler uden profilbillede eller med mærkelige navne som “Jacob Vhl” eller “Jens Alterego Jacobsen”.

Det er vigtigt for mig, at min side er et trygt sted at mødes og debattere. Jeg accepterer ikke had, personagreb eller spam. Derfor blokerer jeg eller en medarbejder dem, der ikke følger de basale regler for debatten.

Efter jeg blokerede ham, har han opfordret sine mere end hundrede tusind følgere til at copy-paste en tekst og skrive den ind i mit kommentarspor. Det understreger vist bare min pointe.

Jeg er til hver en tid parat til at møde Lars Boje Mathisen til debat i Folketingssalen eller i medierne, og det har vi gjort mange gange. Men hans rasende flok af følgere ønsker jeg ikke at byde velkommen. Den fest kan de få lov til at holde hos sig selv.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s