FØRSTE GANG NOGENSINDE: HERRELANDSHOLDET SPILLER I KVINDETRØJEN

PRESSEMEDDELELSE

For at hylde og lykønske deres kvindelige kollegaer frem mod sommerens EM-slutrunde spiller det danske herrelandshold mandag aften i kvindetrøjen til Nations League-opgøret mod Østrig.

Det er første gang nogensinde, at hummel lancerer en unisex model af den danske kvindelandsholdstrøje.

”Der er ingen tvivl om, at vi er utrolig stolte af det danske kvindelandshold, og derfor synes vi også, at de fortjener at blive hyldet. I vores øjne er de lige så store stjerner som herrerne, og derfor skal alle danske fodboldfans selvfølgelig også have muligheden for at bakke op om kvindelandsholdet, når EM-slutrunden sparkes i gang til juli,” siger Allan Vad Nielsen, CEO i hummel.

hummel har siden 2016 leveret unikke trøjer til det danske kvindelandshold, og hos DBUs administrerende direktør, Jakob Jensen, vækker det nyeste tiltag fra det danske sportsbrand også stor begejstring.

”Det er et fantastisk tiltag, at alle danske fans skal kunne klæde sig i den nye, rød-hvide trøje og sende holdet godt afsted mod en sommer med endnu flere store fodboldoplevelser i vente. Det bliver uden tvivl et stort øjeblik, når herrerne mandag aften træder ind i Parken i kvindernes trøje,” siger han.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s