Coop Bank, der blev grundlagt i 2013 som et tilbud til Coops 1,9 million medlemmer, har for første gang leveret overskud

Af Lasse Bollander, bestyrelsesformand, Coop

Coop Bank præsenterer i dag et resultat efter skat på 5,1 mio. kr. Det er første år med overskud i Coop Bank, og det er meget tilfredsstillende. Det betyder nemlig, at Coop er lykkes med at skabe en medlemsejet bank med fair priser og vilkår, der er blandt de bedste på markedet. Kort sagt: en tryg og transparent bank, der giver værdi til alle vores medlemmer.

Coop Bank har overordnet haft et godt 2021 med stadig flere kunder og flere nye produkter, så banken nu også har andelsboliglån og børneopsparing på hylderne.
Det er positivt, at flere medlemmer – uanset boligform – er begyndt at have Coop Bank som primær bank. Det viser, at banken er lykkes med at tilbyde de produkter, som vores medlemmer ønsker.

Investeringsforeningen Coop Opsparing fylder snart fire år. Også her er det opløftende at se, hvordan afkast og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Det viser top-ratings hos det uafhængige analysehus Morningstar. Alle tre afdelinger har klaret sig godt og lå ved årets afslutning på en værdi af 665 mio. kr. mod 350 mio. kr. året før.

Læs mere her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s