DETTE ER HVERKEN MARIUPOL ELER BUTJA

Af Peter Tudvad

I den aktuelle situation betragtes kritiske påmindelser om, at andre end Rusland i nyere tid har begået krigsforbrydelser eller sågar forbrydelser mod menneskeheden i bedste fald som utidige, i værste fald som en dødssynd. Gør man sig skyldig i den slags, erklæres man prompte for at være en af Moskvas nyttige idioter eller måske endda selv en slags krigsforbryder. Så til alt held er det ikke mig, der har skrevet nedenstående, men en kammerat, der – af just nævnte grunde – nødigt vil have sit navn nævnt andre steder end på sin egen Facebook-væg:

“Medierne har travlt med at hvidvaske Vestens ufattelige og uendelige forbrydelser i bl.a. Irak, mens de peger fingre ad Putin og viser billeder af Ruslands angreb. Her er to billeder af hhv. Fallujah og Mosul, efter at USA’s demokratiske bomber faldt ned over civile med duer og blomster. Tusindvis af civile blev massakreret af amerikanske fredsbomber og der blev anvendt kemiske våben som hvid fosfor samt forarmet uran. Den dag i dag bliver tusindvis af børn født med misdannelser og kræft. Den gode nyhed er, at det var gode bomber. Russernes bomber er derimod onde.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s