KAN DU MÆRKE NATUREN FRA DIT VINDUE?

Alternativet skriver:

Kan du høre fuglene kvidre og se et træ i bylandskabet? Eller er det asfalt så langt øjet rækker?

For langt de fleste i storbyerne er det desværre den grå asfalt øjet mødes med.

Det vil Alternativet lave om på. Vi vil sikre flere grønne kvadratmeter i byerne. At give plads til mere natur er en del af løsningen på et sundt byliv i sunde byer. For os handler det ikke kun om at kunne bo og arbejde i byen. Vi skal også kunne leve i den. Derfor skal vi skabe rum og sprækker i byen, hvor naturen kan få lov til at være ‘vild med vilje’.

Og effekterne af mere natur i byerne er positive og mangeartede. Det kan være med til at løse problemer inden for overophedning, biodiversitet og støj- og luftforurening. Naturen har også en stor virkning på vores sundhed, trivsel, velvære og læring.

Alene det at have flere træer i bybilledet, vil hjælpe os med håndtere luftforurening, skybrudshændelser og kastevinde, grundet træernes fantastiske egenskaber. De producerer ilt og renser luften, giver skygge, bremser skybrud og håndterer regnvandet.

Det er på tide at sikre vild, fri, mangfoldig og spændende natur i vores byer. Derfor arbejder Alternativet for, at naturen og biodiversiteten prioriteres højt og at de politiske beslutninger i højere grad træffes med respekt for naturen og alle de liv, vi deler jorden med.

Kunne du også tænke dig mere natur ude foran dit vindue?💚🌳🌱🌿

Læs mere om vores naturpolitik her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s