Statsministeren i Zoologisk Have

Af Mette Frederiksen, Statsminister

Zoologisk have på Frederiksberg er meget mere end end det, øjet lige ser.
Der er avlsprojekter for at understøtte nogle af de truede dyrearter, der er i vores eget land. F.eks. padder og biller.
De underviser alt fra børnehavebørn til studerende om dyrenes fascinerende univers og relationen mellem mennesker og dyr. Og det er i øvrigt en arbejdsplads, som sikrer beskæftigelse til borgere med særlige behov. Zoo er selvfølgelig også stedet, hvor vi andre kan se magien i dyrene. Og hvor vi bliver mindet om, at vi skal passe bedre på naturen både hjemme og ude. Jeg er derfor også glad for vores finanslovs fokus på klima og havmiljø. Ja, jeg elsker at være sammen med dyr. Og fik forleden lov til at komme helt tæt på 🐧🦒🐘. De zoologiske haver er åbne for besøgene, men hårdt ramt pga. corona. De er et besøg værd, for det er både sjovt og lærerigt. Tak for, at jeg måtte komme på besøg.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s