AKUTPAKKE TIL SUNDHEDSVÆSENET

Af Victoria Velásquez

VI HAR BRUG FOR EN AKUTPAKKE TIL SUNDHEDSVÆSENET ❤️

Sundhedsvæsnet er presset ikke bare af corona men også helt generelt. Situationen har ikke været så presset siden lægestrejken i 1981. Det kan ikke klares med honninghjerter og bønner, der er brug for politisk handling.

Vi har i Enhedslisten rejst kravet om en akutpakke i finanslovsforhandlingerne og også behovet for, at regeringen indkalder til forhandlinger om at finde finansiering, så de anbefalinger lønstrukturkomiteen kommer med, kan blive til virkelighed og vi kan få et opgør med tjenestemandsreformen, der konsekvent placerer fag med en majoritet af kvinder ansat som mindre værdifuldt end de fag, hvor flertallet af de ansatte er mænd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s