I går aftes græd jeg

Af Christina Sejr Poulsen

I går aftes græd jeg mig igennem Danish Rainbow Awards på TV2 Zulu.
Er sjældent blevet så rørt over et awardsshow.

Måske det var stoltheden, sammenholdet, kampånden, forskelligheden – og kærligheden, der for en gangs skyld fik mig, som en del af en på alle måder priviligeret majoritet, til at længes efter at være en del af alt det, der strålede ud af min skærm.

Måske var det smerten, som mange af de mennesker er blevet tilført af verden og har måtte kæmpe med og stadig mærker, der ramte mig. En smerte som de alle, på sådan en aften, bar med oprejste pander, med styrke og sårbarhed.

Kæmpe inspiration! Jeg elskede ALT ved det!

Jeg er også bare et gammelt (straight) røvhul (som Hjulmand udtrykte det), men jeg har altså også jeres ryg anytime… Tak!🙏💋❤️🌈

Foto: Mikael Rieck.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s