Ghettolisten er racisme

Af Franciska Rosenkilde, Alternativet

STOP MED AT SMADRE MENNESKERS HJEM

Tænk, hvis din bolig skulle rives ned, fordi nogle politikere vurderede, at du og dine naboer ikke tjente penge nok. Ikke var veluddannede nok. Fordi for mange af jer havde en anden etnicitet end dansk.

Sådan er det desværre for tusinder af mennesker i Vollsmose i Odense lige nu. I disse dage er Bøgeparken i Vollsmose blevet hegnet ind, for nedrivningen af over 1.000 boligere starter inden længe på grund af “ghettolisten”.

Nedrivninger, som sker på grund af racistiske og klasseblinde kriterier. Nedrivninger af billige boliger – i en tid, hvor vi lige præcis mangler billige boliger. Hvor vi mangler billige BÆREDYGTIGE boliger. Og de mest bæredygtige boliger er som bekendt dem, vi allerede HAR bygget.

Alt dette sker pga parallelsamfundspakken og “ghettolisten”, der består af nogle kriterier, hvoraf et af dem er etnicitet. Hvor vildt er det?

Det er lovgivning, der helt åbenlyst muliggør negativ særbehandling af mennesker på baggrund af deres etnicitet. Slår man “racisme” op i ordbogen, så finder man en definition, der stort set lyder sådan dér.

Alternativet er totalt imod parallelsamfundspakken og “ghettolisten”. Den skal stoppes, og det skal være nu. Desværre står et bredt flertal bag loven. Og hvis den skal ændres, så skal de deltagende partier på andre tanker. Så sørg udnyt kommunalvalget og sørg for at stille dine lokalpolitikere til ansvar og få dem til at svare på, hvorfor de og deres partier støtter “ghettolisten”.

Følg kampen mod “ghettolisten” hos Almen modstand – Forsvar beboerdemokratiet og folk som Fatma Tounsi, Ibrahim El-Hassan og sociolog Aydin Soei. Og del den viden! 💚

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s