Kooperativ på Djursland er en ny form for Brugsforening

Af Lasse Bolander, Coop

På fredag åbner en gruppe ildsjæle borgerbutikken Kooperativet i Feldballe på Djursland. Det sker i samarbejde med Coop, som skal levere butikkens dagligvaresortiment ved siden af lokale varer fra områdets egne leverandører.
Samarbejdet mellem Coop og Kooperativet Feldballe er en ny måde for Coop at understøtte, at de mindre lokalsamfund kan bevare deres lokale brugs som både indkøbssted og samlingspunkt for et stærkt fællesskab i byen.

Coops butikker er jo allerede ejet af medlemmerne, og Coop har lige fra starten for 155 år siden været en borgerdrevet butik og virksomhed. Det er vi stadig. Men der er mange steder, hvor den sidste butik har det svært. Vi vil gerne gå foran og finde løsninger, som kan være med til at sikre den livsnerve, butikkerne er i ude i de mindre lokalsamfund.
Jeg ser frem til at følge den nye form for butik og håber på, at den store opbakning lokalt vil fortsætte.

Se indslaget fra TV2 Østjylland her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s