Metroens cykelkældre står tomme

Metroen skriver:

Vores cykelkældre mangler gæster ❤️🚲

DMI har lovet kraftig regn efter en skøn periode med indian summer i hovedstaden. Inden længe går vi en mørkere og vådere tid i møde, og det kan gå ret hårdt ud over din cykel. Hvorfor ikke komme problemet i forkøbet og i stedet udnytte, at du kan stille din cykel i en tør og tryg cykelkælder? ⛈️

Hvis du er en af dem, der, i morgenræsets hast, stiller din cykel på gadeplan foran metronedgangene – og ikke i vores cykelkældre – så er du bestemt ikke alene. At stille din cykel udenfor forkorter levetiden markant, end hvis din cykel står indenfor i ly for slud og regn. Måske er du slet ikke bevidst om, at der er cykelkældre på næsten alle vores stationer?

Gennem tiden har vi løbende forsøgt at gøre det mere attraktivt for byens mange cyklister at benytte cykelkældrene. Nogle enkelte er blandt andet blevet udsmykket med flot kunst, og på M3 Cityringen er der en stærk, glad orange farve på vægge, som kan rette lidt op på humøret en regnvåd mandag morgen. Modsat på M1/M2 er cykelkældrene på M3 adskilt fra stationen af glasdøre, der har til formål at gøre dem mere synlige og skabe tryghed. Uanset om din cykel er en gammel havelåge eller en ny racercykel, er den velkommen hos os.

Vi er nysgerrige – hvad er grunden til, at du ikke stiller din cykel i vores cykelkældre og undgår en våd sadel og frossent gearskifte? 🚲

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s