Velkommen, Karina Willumsen

PRESSEMEDDELELSE

Alternativet byder @karinawillumsen velkommen som ny presse- og kommunikationschef.💚
 
Karina kommer fra en stilling som politisk konsulent i Fagbevægelsens Hovedorganisation og har tidligere arbejdet med presse og kommunikation på Christiansborg. Hun er vant til at arbejde med bæredygtige dagsordener blandt andet fra sin tid som chefrådgiver i et socialøkonomisk kommunikationsbureau.
 
”Alternativets budskaber er vigtigere end nogensinde, så det er en fornøjelse for mig at komme med om bord. Vi skal have bæredygtighed og andre parametre end vækst og profit øverst på dagsordenen” siger Karina Willumsen.
 
Alternativets Politiske leder, @franciskarosenkilde, har svært ved at skjule sin begejstring og glæder sig til at præsentere Karina for baglandet.
 
”Vi er utroligt glade for at en skarp og spændende politisk kommunikationsprofil som Karina, har sagt ja til stillingen hos os. Vi glæder os rigtig meget
til samarbejdet, som vi har store forventninger til” siger Franciska Rosenkilde.
 
Karina Willumsen er 33 år, født og opvokset i Odsherred og nu bosat på Amager. Hun har været tilknyttet RUC som ekstern lektor i politisk kommunikation og har i en årrække arbejdet aktivistisk med politisk satire og musik – og så er hun udlært matros.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s