Kultur og åndelig velfærd er essentiel for den menneskelige velvære

Alternativet skriver:

Der er forår og genåbning i luften 😍

Alternativet er gået aktivt ind i forhandlingerne og i går var Franciska på et telefonmøde med statsministeren for at fortælle hvad Alternativets prioriteter er:
Vi talte om vigtigheden af børn og unges trivsel, og var enige om at det var supervigtigt med en snarlig genåbning af skolerne. Mette Frederiksen var lydhør overfor vores ideer om mere kreative løsninger. Hvis der ikke er klar til at åbne det hele op, så gør det deltid for nogle børn, så alle kommer lidt tilbage.

Tænk hvis vi kunne bruge genåbningen til at få nogle positive erfaringer på at indrette bedre skoledage – nogle dage mere ude, nogle dage mere hjemme og nogle dage i skole. Så børnene får en mere alsidig skolegang, der kan opbygge deres udfoldelse, stimuli og identitetsdannelse?

Det er vigtigt med den mentale trivsel – for sundhed er ikke bare fravær af fysisk sygdom, men også vores mentale velvære.

Det var også en prioritet for os at fremhæve kulturen og de kulturinstitutioner, der er oplagte at åbne såsom museer, biografer og teatre, hvor zoneopdeling og restriktioner er nemme at overholde.

Hvis der er en ting som Corona-krisen har lært os, så er det at kultur og åndelig velfærd er essentiel for den menneskelige velvære.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s