Hjælp De Etniske Rødstrømper

Af Özlem Cekic

Hjælp De Etniske Rødstrømper. Mens politikerne har travlt med at overgå hindanden i eksklusionspolitiken, er der en flok kvinder på Blågårdsplads, der sælger mad for at komme tættere på arbejdsmarked.

De er gået sammen for at være gode rollemodeller for deres børn, taget et personligt ansvar for deres eget integrationsproces og har dannet en social økonomisk virksomhed, hvor de sælger mad til private og virksomheder.

Formålet er meget enkelt. De vil gerne have et job at stå op til, være en del af et arbejdende fællesskab og i sidste ende være selvforsørgende. De kæmper ikke mod deres mænd, kultur eller religion, som politikerne tit karikeret fortæller. Deres største fjende er i øjeblikket corona. Alt det de har bygget op siden 2013, er desværre utrolig tæt på at falde fra hinanden pga. pandemien.

Firmaerne er lukket. Festerne er aflyst. Forsamlingerne er begrænset.

Men jeg kan slet ikke bære, at sådan et fantastisk projekt skal lukke og slukke. Derfor deler jeg deres opråb i håb om, at du måske vil huske dem, næste gang du skal bestille mad udefra.

Forside

Du kan også støtte ved at dele denne opdatering, så flere kender til disse seje kvinder og deres kamp for overlevelse❤️.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s