Alene i januar er 50 smittede rejst ind fra Dubai

Af Magnus Heunicke, Sundhedsminister

Alene i januar er 50 smittede rejst ind fra Dubai, og vores eneste kendte tilfælde med den sydafrikanske variant kan også knyttes til indrejse fra Dubai. De 33 af dem er efter stramningerne med krav om negativ test før boarding. Derfor nødvendigt at få strammet op.

Alle gør vi vores yderste for at holde smitten nede og få vores samfund så godt igennem som muligt. Så holder det altså ikke at løbe så stor en risiko for at importere nysmitte og nye mutationer, som vil slå os tilbage.

Der er så mange, der yder store ofre i denne tid. En test, når du lander i lufthavnen og overholdelse af isolationsanbefalingerne er kun rimeligt og vil give os bedre muligheder for at bevare epidemikontrollen i Danmark.

Lad os nu holde fast.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s