Få støtte fra Coops aktivitetspulje

Når du handler i Coop, handler det om mere end at købe ind. Butikken kan få penge fra aktivitetspuljen til at føre jeres gode idé ud i livet – sammen med medlemmerne. Har du en idé, som skaber dialog med medlemmerne? … eller et lokalt initiativ, som får butikkens medlemmer til at gøre noget og engagere sig? Alle bestyrelser i butikker og brugsforeninger kan søge. Puljen er på 1 million kroner i 2021. Mere info på https://coopforum.dk/pulje

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s