Den lyserøde byttestation

Københavns Kommune skriver:

Har du set den lyserøde byttestation, der er på vej rundt i København? Byttestationen er døgnåben og ubemandet, og her kan du kvit og frit hente og aflevere ting, der er for gode til at blive smidt ud, som fx bøger, tøj, køkkenting, spil og legetøj. På den måde er det endnu nemmere at sørge for at genbrugsting ikke går til spilde!

Byttestationen er opsat som et forsøg, og den kan, fra i dag og frem til november, findes på P-pladsen ved Christian Svendsens Gade på Amager. Derefter forventes den at rykke videre rundt på Amager samt komme til Nordvest.

På grund af størrelsen på byttecontaineren kan du kun aflevere mindre genbrugsting, der kan stilles på hylderne indenfor. Større ting, som fx møbler, der er for gode til at blive smidt ud, kan afleveres på genbrugsstationernes byttecentre eller nærgenbrugsstationernes bytterum.

Forsøget med en ubemandet byttecontainer i det offentlige rum, er et initiativ under Ressource- og Affaldsplanen 2024. Planen er, at der skal opsættes i alt fem forskellige byttestationer i København.

Byttecontaineren er opsat i et samarbejde mellem Miljøpunkt Amager , Københavns Kommune og CARE.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s