Rigdom

Rabarbergaarden skriver:

Regnen siler lige så stille her på gården. Det er den bedste regn der findes når man har et lille selvforsynende landbrug som vores. Langvarig sileregn når nemlig at komme helt ned i jorden, til forskel for skybrud der er så massivt at det meste løber af og ned i gangene mellem bedene.

Regn er rigdom.

Vi kan ikke leve uden den. Hvis vi ikke fik regn, fik vi ingen grønstager til at lave mad til vores gæster. Vi fik ingen grøntsagsrester til vores høns og dermed ingen æg til at bage kager og lave mad af.

Vi ved godt at en dag med sileregn kan være et streg i regningen når man nu har pakket bikini og badeshorts og lade gummistøvlerne blive hjemme, men stedet for at blive irriteret så tænk på sileregnen som en velsignelse. Tænk på den som den der gør at i kan komme på Rabarbergaarden, nyde dyrene der spiser rester og spise frokost med en masse grønt fra marken og kød fra dyrene på foldene.
Det kunne i nemlig ikke hvis der ikke var sileregn til.

Vi holder åben hver dag hele august. Hvis du vil spise her så husk at booke bord på hjemmesiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s