Gertrude Stein på dansk

Asger Schnack skriver på Facebook

Gertrude Stein (3.2.1874-27.7.1946). Der udkommer til stadighed nye Gertrude Stein-oversættelser i DK. Så heldige er vi. Senest er udkommet ”Stykker til at spille” (tosproget), redigeret af Lene Asp Frederiksen, Solveig Daugaard, Laura Luise Schultz og Tania Ørum; oversat af de samme + Maja Elverkilde, Oskar Sjøgren og Gritt Uldall-Jensen. Samt – som supplement hertil – Laura Luise Schultz: ”Gertrude Steins skuespil” (begge: Arena 2019). Her ses Bebops nu 14 år gamle bidrag til den danske Stein-tilgængeliggørelse: ”Mexico. Et spil”. På dansk ved Pia Juul (2006). [Oversat efter ”Mexico. A Play” (1916), første gang trykt i ”Geography and Plays” (1922)]. (Omslag: Per Kirkeby)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s