For alle Pia Juul-læsere! For alle Agnes Henningsen-læsere!

For alle Pia Juul-læsere! For alle Agnes Henningsen-læsere! Pia Juul: ”Let gang og lidt til. En roman om Agnes Henningsens liv”. ”Juul er god til at skabe litterære kompositioner for flere stemmer, det har hun tidligere gjort i fiktionens form, og det gør hun så dokumentarisk her. Vi læser ikke bare om Henningsen, vi læser Henningsen selv og får lyst til at læse alt, hvad hun har skrevet.” Lilian Munk Rösing, Politiken. ”Pia Juul får virkelig bragt Agnes Henningsen up to date som den kontroversielle kvinde hun var.” Suzanne Brøgger, sagt i Brøg Litteraturbar ved et arrangement om Agnes Henningsen, hvor Pia Juul og Suzanne Brøgger deltog. Agnes Henningsens erindringsromaner er p.t. under genudgivelse. Pia Juul har skrevet efterord til bd. 1-2, og Suzanne Brøgger har skrevet efterord til bd. 3-4. Pia Juuls ”Let gang og lidt til. En roman om Agnes Henningsens liv” kan købes/bestilles i enhver (net)boghandel. Vejl. udsalgspris: 199 kr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s