Mini-analyse baseret på search trends i iTunes app store

1495182_10152885522629047_6314999291708755076_o

En kort mini-analyse baseret på search trends i iTunes app store lige nu. Facebook/Instagram, Twitter/Vine, Google+/YouTube sidder på det hele og er verdens podium lige nu. Snapchat og Tinder er begge fra Los Angeles (og altså ikke Silicon Valley!) og to af de hotteste opkøbsemner lige nu (selvom Tinder allerede er ejet af IAC). Pandora er på listen fordi den er amerikansk, men fortæller at musiktjenesterne minimum er et two dog race med Spotify som det absolut mest varme opkøbsemne af alle virksomheder måske i hele verden lige nu. Kik fra Canada er den nye, frække chat app dreng i klassen. Man kan læse meget ud af en trend liste. Læs i øvrigt dette blog indlæg!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s