Facebook, Twitter og Google sidder på det hele

photo-5

Denne smiling curve analyse dokumenterer endnu engang hvordan treenigheden Facebook/Twitter/Google+ sidder på det hele og at dette podium bør være udgangspunktet for enhver forretningsstregi stort set uanset hvilket branche man er i. Når det så er sagt så skal man huske at disse sociale powerhouses ikke er content destinationer. De er “blot” social kommunikationscentre og bør anvendes til at rundsende links og promos til blogs, news og web sites og mailing lists, der er de egentlige indholdsenheder. Udfordringen består i at få flyttet engagementet ud på de platforme, hvor selve indhold er placeret, dvs. alt fra clicks til kommentarer, likes og followers til sharing, buying and caring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s