Yahoo! køber Jybe og måske også DailyMotion

jybe

Den kontroversielle Yahoo! chef Marissa Mayer har netop købt den lille mobil startup Jybe – der bestod af en håndfuld tidligere medarbejdere – med henblik på at lukke servicen og genansætte folkene. Det forlyder også at Yahoo! vil købe den franske videotjenest DailyMotion – nummer 2 i verden efter YouTube – fra det franske telefonselskab France Telecom. Opkøbene er en del af Yahoo!’s filosofi om at vi fremover mere vil tale om ‘interest graph’ end ‘social graph’ og at slaget kommer til at stå om indhold på mobilen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s