Vidste du at Android er opkaldt efter Andy Rubin?

andy-rubin-630x420

Da Larry Page fra Google købte Android i 2005 var det en lille opstartsvirksomhed på 10 mand ledet af opfinderen Andy Rubin (der på daværende tidspunkt havde http://www.android.com som sit personlige web site). Siden er Android blevet til en stor division i Google med flere hundrede mand. I fremtiden spås Android at blive slået sammen med styresystemet Chrome. Efter 10 år med Android forlader Rubin nu denne afdeling for at begynde i det hemmelige Google laboratorium der kaldes Google X. The Verge har skrevet et godt portræt af iværksætteren her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s