BIOGRAF: All the Beauty and the Bloodshed

Årets Guldløvevinder fra Venedig tegner et intimt portræt af fotokunstneren Nan Goldin, der kæmper aktivistisk for at drage medicinal-dynastiet The Sackler Family til ansvar for det omsiggribende forbrug af afhængighedsskabende, smertestillende medicin i USA. Goldin brød igennem med autentiske fotografier fra subkulturerne og udstilles i dag på museer som Guggenheim og Louvre (sponseret af Sackler-familien!). Ud over at skildre Goldins infight med et altødelæggende samfundsproblem, præsenteres vi også for hendes egen pænt dysfunktionelle familiehistorie.

Følg filmen på Grand-bloggen, på Biograf-bloggen, på Bongorama-bloggen, på Signal-bloggen og på Film& Musik-bloggen, hvor du kan lytte til den fantastiske musik!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s