Det er slut med at dukke nakken!

Af Sikandar Siddique, Frie Grønne

Der er brug for mindre fremmedfjendsk politik i Danmark. Ikke mere!

Danmarksdemokraterne er lige blevet godkendt som navnet på Inger Støjbergs nye parti – et lidt sjovt navn, når stifteren jo faktisk blev smidt ud af folketinget for at have forbrudt sig mod demokratiet.

Og ja, selvfølgelig er man fri, når man har afsonet sin dom. Det er et helt bærende princip i retsstaten, men det er altså iøjenfaldende, at der er en karensperiode for få et dansk statsborgerskab, hvis man har kørt for stærkt, men man kan starte et nyt parti og blive magthaver i det øjeblik, man har smidt fodlænken. Det er vildt?!

Vi kender ikke Ingers politik endnu, men jeg tør godt konstatere, at det ikke kommer til at gøre noget godt for mangfoldigheden i Danmark. Kampen om at radikalisere vores allerede ekstreme højrefløj bliver kun skærpet nu, og det går ud over os alle. At Støjberg nu vender tilbage til politik, gør kun kampen for mangfoldighed, medmenneskelighed og solidaritet så meget vigtigere.

Det er ikke længere nok at sidde derhjemme og håbe, at der kommer noget fornuft ind i Folketinget – vi må selv skabe den nødvendige forandring.

Vi er nødt til at stå sammen og sige fra i samlet flok. Det er slut med at dukke nakken!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s