Dansktoppen er også en del af mig

Af Mette Frederiksen, Statsminister

Jeg har set filmen om Kandis ligesom tusindvis af andre danskere. Og jeg må erklære mig fuldstændig enig i de flotte anmeldelser og varme anbefalinger. Filmen er så fin og rørende. Jeg sad overvældet tilbage. Med stor kærlighed til de mennesker, der er med i filmen. Med kæmpe respekt for Johnny Hansen og Kandis. Og med en stor taknemmelighed overfor holdet bag. Det er en poetisk fortælling. Og et helt enestående indblik i det levede liv.

Dansktoppen er også en del af mig. I barndommen med Giro 413 i radioen og til et væld af festlige lejligheder. For mig er dansktop glæde og fest sammen med andre. Jeg holder selv af meget forskelligt musik. Fra Metallica på Roskilde Festival til Birthe Kjær ved Herlev festuge i sommers. De fleste af os lytter nok til mere forskelligt musik, end andre tror. Musikken kan meget i sig selv. Og der går stort set ikke en dag, hvor jeg ikke hører musik. Men filmen her kan noget andet. Tak til Jesper Dalgaard og resten af holdet for at forene de to verdener ❤️

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s