God fredag til alle

Af Mette Frederiksen, Statsminister

I går meddelte transportministeren, at han ønskede at træde tilbage. Derfor har jeg i dag udnævnt Morten Bødskov som ny forsvarsminister og Trine Bramsen som ny transportminister og ligestillingsminister. Begge har været en del af regeringsholdet fra start. Og jeg er glad for, at de nu vil bruge deres store erfaring på nye områder.

Derudover har vi fået en ny minister. Jeppe Bruus har været politisk ordfører for Socialdemokratiet. Han bliver nu en del af regeringsholdet og påtager sig den vigtige opgave som skatteminister og arbejdet med en ny og ambitiøs afgift på CO2.

Også en stor tak til Benny Engelbrecht for hans tid som transportminister. Jeg har været glad for at have Benny på regeringsholdet. Han er en dygtig og vellidt politiker med stor erfaring, empati og viden.

På mandag holder vi regeringsseminar. Og helt aktuelt har vi blikket rettet mod den meget alvorlige situation i Rusland og Ukraine, på de stigende energipriser og på sundhedsområdet.

Rigtig god fredag til jer alle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s