Det tredje stik

Af Mette Frederiksen, Statsminister

Jeg har i dag fået det tredje vigtige stik hos min egen læge👏🏼

Lige nu er det afgørende, at så mange som muligt bliver vaccineret. Og får det tredje stik så hurtigt som muligt. Tak til alle jer, der lige nu sørger for, at det er muligt. På vaccinationscentre, hos en række praktiserende læger – og snart også på mange apoteker. Og en tak til alle jer, der går ned og får en vaccine.

Situationen med Omikron er bekymrende. Vi skal sikre højst mulig immunitet i befolkningen i de kommende kolde måneder. For at passe på vores ældre og sårbare. Og for at holde samfundet så åbent som muligt.

📷 Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s