Hjælp os med at komme igennem vinteren

Af Magnus Heunicke, Sundhedsminister

Der er lys forude, selv om vi er inde i en hård vinter. Vores våben mod virus er stærke og vil vise sig effektive, også mod omikron-varianten.

Vi fortsætter vores forsinkelsesstrategi mod den nye variant, og vores danske vaccinationsprogram, stærke smitteopsporing, omfattende testning og genomsekventering, vores bioanalytikere og forskere, vores digitale infrastruktur, den store kommunikationsindsats om retningslinjer, alt vores dygtige personale hjælper os med at lykkes med den opgave.

Og til alle andre: Hjælp os med at komme igennem vinteren som åbent samfund med relativt få restriktioner, følg anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne og frem for alt: Støt op om det danske vaccinationsprogram, hvor vi er meget tæt på 90 procent af den voksne befolkning. 🇩🇰

Vi fortsætter indsatsen. Sammen kan vi godt det her. Endnu en gang. 💪😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s