Mordet på Halland

Pia Juul: ”Mordet på Halland”. Roman. ”[E]n pragtfuld opvisning af, hvad litteraturen kan give os, når vi glemmer vores stærke afhængighed af at finde ud af sammenhængen i et forløb.” Lasse Horne Kjældgaard, Politiken. ”Det er ikke bare dødsens alvorligt, det er også klukkende morsomt. Det er ikke bare sprogligt suverænt, det er også elementært spændende.” Lilian Munk Rösing, Information. ”Pia Juuls prosalyriske stil, der også udfordrer vor tids danske krimi, er en konstant nydelse.” Jens Andersen, Berlingske Tidende. ”Mordet på Halland” (2. udgave) kan købes/bestilles i enhver (net)boghandel. Vejl. udsalgspris: 250 kr. (Omslag: Mette & Eric Mourier)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s